Verzending

Bij directe betaling (IDEAL) wordt uw bestelling binnen uiterlijk twee werkdagen verstuurd* Indien u betaald via Paypal wordt uw bestelling op de dag van binnenkomst, binnen uiterlijk twee werkdagen verstuurd*

* Mits er een andere levertijd wordt aangegeven bij het product.

Mocht u meerdere producten hebben besteld in één keer met verschillende leveringstijden. Dan wordt uw product met de langste levertijd samen met de andere producten in één bestelling verzonden.

Nadat u uw bestelling heeft geplaats krijgt u een bevestiging per e-mail. Indien u geen bevestiging heeft ontvangen, neem dan even contact op.

Voor enveloppen die wel door de brievenbus passen zijn de verzendkosten €1,85,- en pakketten die in de brievenbus passen zijn de verzendkosten €4,50 en pakketten die niet in de brievenbus passen (tot 10 kg) kosten €7,25,- om te verzenden.

Maanpost verzendt de pakketjes altijd met een track & trace code, zodat u altijd uw pakketje kunt volgen. Mocht er met de verzending toch iets fout gaan? Maanpost is niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging, drukte met feestdagen, staking, schade of andere omstandigheden veroorzaakt door Postnl. Dan raad ik u aan contact met hun op te nemen.

Mocht u per ongeluk een verkeerd adres hebben opgegeven? Neem dan z.s.m. contact op met Maanpost. Aangezien bestellingen meestal dezelfde dag nog worden verpakt en verzonden. Indien u op tijd bent wordt het adres nog gewijzigd. Zodra het verzonden is, is Maanpost niet meer aansprakelijk en kan Maanpost helaas niks meer voor u betekenen.

Bestellingen boven de €25,- worden gratis verzonden in Nederland.

Retour

Niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u altijd de keuze om uw bestelling(en) retour te sturen. Let op! Product(en) retouren kan alleen binnen 14 dagen na aankomst van uw bestelling.

Aanmelding retour kunt u versturen naar: [email protected]

Vermeld hierbij de volgende gegevens:

  • Uw naam
  • Ordernummer
  • Welke product(en ) en aantal.
  • Reden van retour
  • Datum van bestelling
  • Als het product stuk is gegaan, omschrijf dan kort wat er mis mee is en voeg een foto van het product toe. Dan kan ik kijken wat Maanpost voor u kan betekenen.

Na aanmelding krijgt u een bevestiging opgestuurd met daarin het retour adres.

De producten moeten echter wel ongebruikt zijn en indien mogelijk in de originele verpakking worden teruggestuurd. Indien alles in orde is, wordt het geld naar de rekening overgemaakt waarmee de bestelling is betaald (uiterlijk binnen 30 dagen).

Kosten die worden gemaakt bij retour verzending zijn voor u zelf.

En retour verzending is op eigen risico, Maanpost adviseert dat u voor u zelf ook een track & trace code gebruikt.

In verband met hygiëne is het niet mogelijk om oorbellen retour te sturen, ook geld dit voor alle sale producten.

Ruilen is niet mogelijk.

Voor overige vragen verwijs ik u door naar de algemene voorwaarden en anders kunt u contact opnemen met Maanpost.